WordPress ارسال شده در 3 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور سلام من توی سایتم از افزونه اسنپ پی برای خریدهای اقساطی و افزونه زیبال برای خرید نقدی استفاده میکنم. یک مشکلی که با این افزونه اسنپ پی دارم اینه که چون خود اسنپ پی یک کارمزدی از ما میگیرد که متغیر است مثلا ۱۲ درصد، در اصل سود اقساط رو از ما که فروشنده هستیم میگیره و عملا خریدار هیچ سودی پرداخت نمیکند، الان من میخوام یک کاری کنم که وقتی کاربر درگاه زیبال و انتخاب میکنه مبلغ اصلی کالا باشه ولی وقتی درگاه اسنپ پی و استفاده میکنه ۱۵ درصد به مبلغ کل اضافه کند و کاربر مبلغ افزایش یافته را پرداخت کند. اگر بتونید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل FanaByte ارسال شده در 3 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور درود وقت شما بخیر کاربر عزیز این موضوع و بررسی میکنم و در صورت امکان راهنمایی لازم و برای انجام تغییرات به شما ارائه میدهیم. 1 نقل قول حكمتِ وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست، بلكه امتحان ریشه هاست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WordPress ارسال شده در 3 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 2 دقیقه قبل، FanaByte گفته است: درود وقت شما بخیر کاربر عزیز این موضوع و بررسی میکنم و در صورت امکان راهنمایی لازم و برای انجام تغییرات به شما ارائه میدهیم. تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل راه حل FanaByte ارسال شده در 4 شهریور مدیرکل راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور با درود و احترام مجدد خدمت شما کاربر گرامی طی بررسی و تست های انجام شده این قطعا کد را کافیه در انتهای فایل functions.php قالب خودتون قرار دهید و تغییرات با توجه به نیازتان انجام میشود. // Percentage SnapPay add_action('woocommerce_cart_calculate_fees', 'custom_payment_gateway_fee', 15, 1); function custom_payment_gateway_fee($cart) { if (is_admin() && !defined('DOING_AJAX')) { return; } // شناسه درگاه پرداخت اسنپپی $chosen_gateway = WC()->session->get('chosen_payment_method'); $target_gateway = 'WC_Gateway_SnappPay'; // بررسی اینکه آیا درگاه پرداخت اسنپپی انتخاب شده است if ($chosen_gateway === $target_gateway) { // درصد اضافهای که میخواهید اضافه کنید (15 درصد) $percentage = 0.15; $surcharge = $cart->subtotal * $percentage; // اضافه کردن مبلغ اضافه به جمع کل $cart->add_fee('هزینه اضافی برای درگاه اسنپپی', $surcharge, true, ''); } } برای تغییر درصد افزایشی تنها کافیست مقدار متغیر $percentage را تغییر دهید به عنوان مثال الان مقدار قرار داده شده برای 15 درصد افزایش مببلغ کل صورت حساب میباشد. شاد و پیروز باشید. 1 نقل قول حكمتِ وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست، بلكه امتحان ریشه هاست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WordPress ارسال شده در 4 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور 16 ساعت قبل، FanaByte گفته است: با درود و احترام مجدد خدمت شما کاربر گرامی طی بررسی و تست های انجام شده این قطعا کد را کافیه در انتهای فایل functions.php قالب خودتون قرار دهید و تغییرات با توجه به نیازتان انجام میشود. // Percentage SnapPay add_action('woocommerce_cart_calculate_fees', 'custom_payment_gateway_fee', 15, 1); function custom_payment_gateway_fee($cart) { if (is_admin() && !defined('DOING_AJAX')) { return; } // شناسه درگاه پرداخت اسنپپی $chosen_gateway = WC()->session->get('chosen_payment_method'); $target_gateway = 'WC_Gateway_SnappPay'; // بررسی اینکه آیا درگاه پرداخت اسنپپی انتخاب شده است if ($chosen_gateway === $target_gateway) { // درصد اضافهای که میخواهید اضافه کنید (15 درصد) $percentage = 0.15; $surcharge = $cart->subtotal * $percentage; // اضافه کردن مبلغ اضافه به جمع کل $cart->add_fee('هزینه اضافی برای درگاه اسنپپی', $surcharge, true, ''); } } برای تغییر درصد افزایشی تنها کافیست مقدار متغیر $percentage را تغییر دهید به عنوان مثال الان مقدار قرار داده شده برای 15 درصد افزایش مببلغ کل صورت حساب میباشد. شاد و پیروز باشید. خیلی از شما ممنونم، واقعا همونی بود که میخواستم دست شما درد نکنه به بهترین شکل داره کاریو که میخواستم انجام میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .