WordPress ارسال شده در 18 خرداد ارسال شده در 18 خرداد سلام من سایتم از درگاه واسط استفاده میکنم و میخوام اون کارمزدی که درگاه از ما میگیره و از کاربر بگیرم ولی به صورتی که برای کاربر شفاف باشه، مثلا اگر مبلغ یک سفارش یک میلیون تومان باشد در لحظه آخر توی سایت خودم مینویسه مبلغ سفارش یک میلیون تومان، ولی وقتی به درگاه متصل میشود مبلغ پرداختی میشه چیزی حدود یک میلیون و هشت هزار تومان خب این دید خوبی نداره، میخوام توی سایت خودم نشون بده که چقدر هست و اطلاع داشته باشه، من پیشنهادم اینه که مبلغ کارمزد و خودم بدم به درگاه ولی بخش ازش و از کاربر بگیرم، الان میخوام این ویژگی و اضافه کنم به سایت ببینم چطور میشه این کارو کرد. با مالیات میخواستم انجام بدم ولی مالیات خیلی زیاد میشه مبلغ و درصدی هست و محدودیتی نداره، من در حال حاضر دارم از زیبال استفاده میکنم اگر لازم بود.
مدیرکل FanaByte ارسال شده در 18 خرداد مدیرکل ارسال شده در 18 خرداد درود وقت شما بخیر دوست عزیز این موردی که شما فرمودید و از قبل در دست ساخت داریم و احتمالا امروز انجامش بدیم به صورتی که محدود به درگاه خاصی نباشد و برای همه درگاه ها قابل انجام باشد، پس از تکمیل شدن به صورت یک مقاله در سایت قرار میگیرد و جهت اطلاع شما هم در اینجا لینک مربوطه آن را قرار میدهیم. شاد و پیروز باشید 1 حكمتِ وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست، بلكه امتحان ریشه هاست.
مدیرکل راه حل FanaByte ارسال شده در 18 خرداد مدیرکل راه حل ارسال شده در 18 خرداد درود بر شما کاربر گرامی مقاله مربوط به موضوع شما در سایت منتظر گردید، لطفا مقاله (افزودن کارمزد درگاه پرداخت به سفارشات ووکامرس + امکان شخصیسازی) مطالعه و روی سایتتون اعمال کنید و نتیجه و به اشتراک بگذارید. 1 حكمتِ وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست، بلكه امتحان ریشه هاست.
WordPress ارسال شده در 18 خرداد سازنده ارسال شده در 18 خرداد 52 دقیقه قبل، FanaByte گفته است: درود بر شما کاربر گرامی مقاله مربوط به موضوع شما در سایت منتظر گردید، لطفا مقاله (افزودن کارمزد درگاه پرداخت به سفارشات ووکامرس + امکان شخصیسازی) مطالعه و روی سایتتون اعمال کنید و نتیجه و به اشتراک بگذارید. واقعا دستتون درد نکنه دقیقا همونی بود که میخواستم
ارسالهای توصیه شده